Caffe Citta

Experiență Italiană

Program

Închis temporar. Revenim în curând!

Deschide harta

Meniu

Descoperă meniul nostru

Vezi meniul

Rezervare

021 3119000

Bucurați-vă de cele mai bune preparate ale bucătăriei italiene la Caffé Città. Meniul este plin cu paste ispititoare, risotto, pizza, aperitive și alte preparate tradiționale. O terasă în aer liber este deschisă în timpul sezonului de vară. Completează experiența permițând oaspeților să savureze aceste arome în aer liber.

Restaurantul Caffé Città vă invită la o experiență italiană imersivă în ceea ce privește gustul și atmosfera. Delectați-vă cu mâncăruri delicioase și rețete autentice pregatite de bucătarul nostru în bucătăria deschisă.

În fiecare zi, în Caffe Citta puteți experimenta adevăratul colazione all’Italiana. Un mic dejun tipic italian, unde vei găsi completarea perfectă la cafeaua de dimineață.

Începeți fiecare dimineață cu alegerile preferate pentru micul dejun.

Program: luni-vineri 6:30-10:30, sâmbătă-duminică 7:00-11:00

Fumatul este permis pe terasa de vară a restaurantului și sunt acceptate toate tipurile de carduri.

Vezi Certificat Clasificare

GUSTUL ITALIEI – REGIUNEA MARCHE, ÎN RESTAURANTUL CAFFE CITTA Una dintre comorile ascunse ale Italiei, Marche este o regiune puțin cunoscută turiștilor, cu mâncare tradițională – binecuvântată cu zone muntoase, terenuri agricole și mare. Pentru a aprecia pe deplin farmecul acestei regiuni nedescoperite, explorați în această lună în Caffe Citta câteva dintre principalele preparate culinare locale.  Program: 11:30 […]

Citește mai mult

Meniu special cu delicatese de toamnă: trufe rafinate, bolete, ciuperci sălbatice. Pe parcursul lunii noiembrie vă puteți delecta cu supa de ciuperci mixte sălbatice, pastele Orecchiette și mușchiul de vită parfumat cu trufe. Vezi meniul aici  Rezervări la 021 311 9000.

Citește mai mult

Șampanie și fructe de pădure, pere și ciocolată, mango și fructul pasiunii și multe alte arome sunt perfect combinate de bucătarul nostru, pentru o adevărată experiență dulce-savuroasă! Descoperiți câte o aromă nouă în fiecare zi, în restaurantul Caffe Citta. Rezervări la 021 311 9000.

Citește mai mult

Aperitiv după lucru @ Restaurantul Caffe Citta Gustări și delicatese, toate asociate cu băuturi italiene clasice: Negroni Clasic, Negroni Sbagliato, Aperol G&T și Americano!  Doar 47 de lei, de luni până vineri, între orele 17:00 și 23:30, în restaurantul Caffe Citta. Rezervări la 021 311 9000

Citește mai mult

Răsfățați-vă cu specialități delicioase și sănătoase cu sparanghel, o sursă minunată de nutrienți pentru corp și minte! Promoția Asparagus Healthy Delights în luna mai, numai în: Restaurantul Sharkia, Prime Steaks & Seafood și Caffe Citta. Consultați Meniul Sharkia aici                        Consultați Meniul Prime Steaks & Seafood aici    Consultați Meniul Caffe Citta aici    Rezervări la 021 311 9000

Citește mai mult

Formular de rezervare