Prime Steaks & Seafood

Fine dining

Program

18:00-23:00 (Luni-Sâmbătă)

Deschide harta

Meniu

Descoperă meniul nostru

Vezi meniul

Rezervare

+40 21 601 3402

Acest restaurant sofisticat și intim este perfect pentru o seară romantică alături de o persoană specială sau pentru o cină exclusivă de afaceri. Oaspeții pot urmări bucătari experimentați care pregătesc fripturi și preparate din fructe de mare într-o bucătărie transparentă cu pereți de sticlă, în timp ce se bucură de o sticlă de vin fin, selectată din varietatea de vinuri din cramă.

Restaurantul rafinat, care oferă locuri pentru 46 de oaspeți, a fost premiat de mai multe ori pentru cele mai bune preparate din carne din oraș. Specialitățile noastre deosebite sunt pregătite perfect de către bucătarii noștri talentați.

Suntem mândri să oferim oaspeților noștri specialități exclusive, o gamă largă de preparate din fructe de mare proaspete, deserturi delicioase și o cramă clasică, care include o varietate bogată de vinuri fine pentru a se potrivi perfect cu meniul rafinat.

În 2019, Prime Steaks & Seafood a fost inclus în renumitul ghid al restaurantelor întocmit de Gault Millau.

Prime Steaks & Seafood recomandă să faceți rezervări. Suntem un restaurant pentru nefumători și acceptăm plata cu cardul.

Vezi Certificat Clasificare

Răsfățați-vă cu specialități delicioase și sănătoase cu sparanghel, o sursă minunată de nutrienți pentru corp și minte! Promoția „Delicii cu Sparanghel” este disponibilă în Prime Steaks & Seafood. Consultați Meniul aici    Rezervări la +40 21 601 3402

Citește mai mult

Meniu rafinat cu delicatese de toamnă: ciuperci de pădure, trufe și bureți de pădure. Savurați o fuziune culinară unică și delicioasă! Ofertă disponibilă în perioada 16 septembrie – 31  octombrie.   Vezi meniul aici  Rezervări și detalii la 021 311 9000

Citește mai mult

Formular de rezervare