Dacia Felix

Restaurant șI evenimente

Program

Mic dejun:

6:30-10:30 (luni – joi)

6:30-11:00 vineri

7:00-11:00 (sâmbătă și duminică)

Deschide harta

Mic dejun à la carte

Proaspat si savuros

Vezi Meniul

Mic Dejun

Descoperă micul dejun tip bufet. Încearcă o selecție de produse internaționale pentru micul dejun, fructe proaspete, pâine și o varietate de preparate calde și reci.

Restaurantul Dacia Felix, recent renovat, găzduiește Super Bufetul de mic dejun în fiecare dimineață. Încercați o serie de produse internaționale pentru micul dejun, fructe proaspete, pâine și o varietate de preparate calde și reci. Restaurantul poate găzdui până la 220 de persoane și poate fi rezervat pentru întâlniri, evenimente private și banchete. Restaurantul Dacia Felix oferă o bucătărie internațională, insule bufet cu prepararea mâncării live și divertisment în timpul brunch-urilor interioare de duminică. Restaurantul acceptă plata cu cardul și este o unitate destinată nefumătorilor.

Vezi Certificat Clasificare

Adună-ți prietenii și familia pentru o sărbătoare gastronomică de ziua Sf. Patrick: preparate speciale irlandeze, cum ar fi Shepherd’s Pie, Tocană Guinness, stație cu friptură și sos, bere Guinness, deserturi irlandeze. Muzică tradițională irlandeză.  Este disponibilă o zonă special amenajată pentru copii și muzică live. Restaurantul Dacia Felix, 17 martie, între orele 12:30 și 16:30. Bufet cu stații […]

Citește mai mult

Formular de contact