Dacia Felix

Mic Dejun, Restaurant șI Evenimente

Program

Mic dejun:

6:30-10:30 (luni – joi)

6:30-11:00 vineri

7:00-11:00 (sâmbătă și duminică)

Deschide harta

Mic dejun à la carte

Proaspat si savuros

Vezi Meniul

Mic Dejun

Descoperă micul dejun tip bufet. Încearcă o selecție de produse internaționale pentru micul dejun, fructe proaspete, pâine și o varietate de preparate calde și reci.

Restaurantul Dacia Felix, recent renovat, găzduiește Super Bufetul de mic dejun în fiecare dimineață. Încercați o serie de produse internaționale pentru micul dejun, fructe proaspete, pâine și o varietate de preparate calde și reci. Restaurantul poate găzdui până la 220 de persoane și poate fi rezervat pentru întâlniri, evenimente private și banchete. Restaurantul Dacia Felix oferă o bucătărie internațională, insule bufet cu prepararea mâncării live și divertisment în timpul brunch-urilor interioare de duminică. Restaurantul acceptă plata cu cardul și este o unitate destinată nefumătorilor.

Vezi Certificat Clasificare

Brunch de Paște 5 Mai 2024, Restaurant Dacia Felix, 12:30- 16:30 Easter Brunch Extravaganza! Vino alături de noi pentru o experiență rafinată care îți va încânta papilele gustative și sărbătorește împreună cu noi spiritul sezonului! Bucătarii noștri au pregătit un meniu delicios, cu o selecție de mâncăruri tradiționale de Paști, dar și vedete ale meniurilor […]

Citește mai mult