Porniți într-o călătorie culinară în cadrul Hotelului Radisson Blu, în inima vibrantă a Bucureștiului, unde excelența gastronomică se întâlnește cu ospitalitatea de neegalat.

Încântați-vă simțurile descoperind barurile și restaurantele noastre, locații vizitate de o mulțime de oaspeți din întreaga lume, care au oferit pe TripAdvisor păreri la superlativ pentru calitatea și serviciile excepționale de care s-au bucurat.

Începeți-vă ziua în Dacia Felix cu deliciosul nostru mic dejun tip bufet sau a-la-carte, alegeți dintr-o selecție sănătoasă de delicii calde și reci, o spectaculoasă stație de gătit live sau un festin tradițional românesc. Sau pur și simplu bucurați-vă de o întâlnire la cafeaua de dimineață.
Bucurați-vă de un cocktail realizat cu pricepere în spectaculosul Aristocool. Simțiți-vă liber să încercați din meniu o pizza preparată cu grijă.
Cufundați-vă într-o lume a aromelor est-mediteraneene în decorul confortabil și călduros al restaurantului nostru deja celebru, Sharkia.
O experiență culinară de neuitat la Ginger Sushi Bar & Lounge, unde veți fi transportat instantaneu în misterioasa lume culinară asiatică. Bucătarii noștri garantează că fiecare fel de mâncare este o capodoperă menită să lase o impresie de durată.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastră, promisiunea noastră este o călătorie de neuitat a simțurilor și servicii impecabile, toate în ambianța rafinată a Hotelului Radisson Blu, București.