Program

Detalii în curând

Deschide harta

Meniu

Detalii în curând

Pregătiți-vă să descoperiți o atmosferă luxuriantă la Beach Club-ul exclusivist găzduit în inima orașului, la Hotel Radisson Blu, București.

Veți savura cocktailuri artizanale, delicii gourmet, bucurându-vă de confort deplin și intimidate în atmosfera vibrantă a cadrului nostru elegant de lângă piscină.

NAMI Beach Club este propunerea Radisson Blu Hotel București pentru o experiență de vară exclusivistă, completă – un refugiu urban sofisticat, care aduce, în inima Capitalei, atmosfera unei vacanțe premium la plajă.

NAMI Beach Club va oferi o varietate de zone de relaxare: șezlonguri aflate lângă piscină, zone VIP, un spațiu dedicat familiilor, cu separeuri special amenajate, lounge și zonă Shisha, personalizate pentru nevoile tuturor tipurilor de clienți.

NAMI găzduiește cea mai mare piscină exterioară din centrul Bucureștiului, precum și cel mai mare jacuzzi încălzit în aer liber din oraș.

Designul noului club, care combină culori deschise și materiale naturale, premium, este inspirat de stilul de viață mediteranean, recreând atmosfera unui beach club exclusivist, ascuns chiar sub ochii noștri, în centrul Bucureștiului.

Familiile se vor putea bucura de experiență într-o zonă special amenajată, cu un loc de joacă pentru copii, unic în București și realizat la comandă pentru NAMI de către o companie specializată în proiectarea și implementarea spațiilor interactive pentru copii. Fiecare element este proiectat meticulos pentru a stimula mișcarea, creativitatea și curiozitatea. Locul de joacă NAMI va deveni un spațiu antrenant și atractiv, oferind măsuri de siguranță peste standarde.

Vă așteptăm la piscină!