Sharkia

Bucătărie est-mediteraneană

Program

Prânz și cină

12:00 – 23:00 (zilnic)

Deschide harta

Meniu

Descoperă meniul nostru

Meniu Mâncare

Meniu Băuturi

Rezervare

+40 21 601 3471

Meniul restaurantului Sharkia include opțiuni internaționale și est-mediteraneene realizate din ingrediente autentice, proaspete. Denumit după vântul estic din regiunea Levant, restaurantul beneficiază de un cadru confortabil, primitor, în care vă puteți bucura de bucătăria noastră ce include preparate proaspete și delicioase.

Sharkia Glasshouse poate găzdui următorul dumneavoastră eveniment privat sau business. După cum sugerează și numele, Lobby Lounge este situat în apropiere de recepție și vă oferă bere, vin și alte băuturi.

În 2019, Restaurantul Sharkia a fost inclus în renumitul ghid al restaurantelor întocmit de Gault Millau.

Vezi Certificat Clasificare Restaurant

Vezi Certificat Clasificare Bar

Prânz în stil est mediteranean @ Restaurantul Sharkia! 29 lei*, de luni până vineri, de la 12:00 la 15:00. *oferta nu este valabilă pentru comenzile cu livrare acasă. Aveți multe opțiuni din care să alegeți: meniul cu trei feluri de mâncare având trei opțiuni pentru aperitiv, patru opțiuni pentru felul principal și două opțiuni pentru desert. În fiecare săptămână, un meniu diferit!  Consultati meniurile: Meniul […]

Citește mai mult

Urmați miresmele shisha și veți găsi locul perfect pentru a vă bucura de preparate savuroase, chiar în centrul orașului București. Bucurați-vă de un shisha relaxat și transformați o după-amiază obișnuită într-o sărbătoare din estul Mediteranei, la Terasa în aer liber Sharkia. Mai multe detalii și rezervări la 0374 143 471. 

Citește mai mult

Răsfățați-vă cu specialități delicioase și sănătoase cu sparanghel, o sursă minunată de nutrienți pentru corp și minte! Promoția „Delicii cu Sparanghel” este disponibilă în ARISTOCOOL. Consultați Meniul aici    Rezervări la +40 021 601 3428

Citește mai mult

Formular de rezervare