Ginger Sushi Bar & Lounge

Bucătărie Asiatică

Program

12:30-21:00 (Marți-Sâmbătă)

ÎNCHIS (Duminică și Luni)

Deschide harta

Meniu

Descoperă meniul nostru

Meniu

Meniu Băuturi

Rezervare

+40 21 601 3438

Situat la parterul hotelului, noul nostru restaurant oferă o mare varietate de preparate din bucătăria asiatică, fiind asociat cu gustul perfect și arome extraordinare.

Dar acest restaurant cu nume interesant nu oferă doar un meniu ce include preparate cu gust perfect, ci și un bar care reprezintă elementul central, completând preparatele în cel mai bun mod posibil. Pe lângă băuturile tradiționale asiatice și faimosul sake, aveți la dispoziție o selecție largă de vinuri de înaltă calitate, precum și Șampanie și Prosecco.

Creat pentru a satisface cele mai exigente gusturi în materie de mâncare și băuturi, Ginger Sushi Bar & Lounge impresionează și prin bucătăria deschisă de mari dimensiuni, unde bucătari asiatici experimentați își demonstrează talentul culinar cu mâncăruri sănătoase, hrănitoare și apetisante.

În 2019, Ginger Sushi Bar & Lounge a fost inclus în renumitul ghid de restaurante Gault Millau și a figurat în top 3 restaurante de pe TripAdvisor.

Vezi Certificat Clasificare

NOUL MENIU PENTRU PRÂNZ! Maki, nigiri, supe și bento box, acum @ Ginger Sushi Bar & Lounge Unicitatea culturii asiatice constă în crearea de bunăstare. Să mănânci sănătos este mult mai ușor decât crezi! Începeți cu prânzul, la Ginger Sushi Bar & Lounge. Vezi aici noul meniu  Luni-Sâmbătă: între orele 12:30 și 15:00 Ginger Sushi Bar & LoungeCalea Victoriei  63-81  Rezervări […]

Citește mai mult

ORA PRÂNZULUI? SUSHI VĂ RUGĂM! Luni-Sâmbătă: între orele 12:30 și 15:00 MENIU BENTO BOX, de la 64 LEI Maki Bento Mixt, Teriyaki Bento de somon, Gyoza de pui și multe altele! Vezi meniul aici  >> Ginger Sushi Bar & Lounge  >> Calea Victoriei 63-81  >> Rezervări la 021 311 9000 

Citește mai mult

Formular de rezervare