Ginger Sushi Bar & Lounge

Asian Cuisine

Program

12:00-23:00 (Luni-Sâmbătă)

ÎNCHIS (Duminică)

Deschide harta

Meniu

Descoperă meniul nostru

Meniu

Ginger Sushi Bar & Lounge vă invită să descoperiți secretele culinare ale Asiei direct în inima Bucureștiului.

Fie că sunteți un gurmand al bucătăriei asiatice sau doar doriți să explorați aromele sale exotice, vă promitem o călătorie culinară de neuitat. Experimentați arta autentică a sushi-ului, cu maeștri bucătari asiatici care creează în fața dumneavoastră adevărate capodopere culinare. La fel ca samuraii, fiecare mișcare a lămii lor ne reamintește că calitatea superioară, simplitatea și atenția la detalii ne deosebesc de alte restaurante de sushi.

La baza bucătăriei noastre stă principiul Tai chi, un echilibru perfect între gust și texturi, între crud și gătit, între inimă și suflet. Fie că doriți un prânz ușor și delicios sau o cină festivă cu arome diverse, vă asigurăm că experiența dumneavoastră la Ginger Sushi Bar & Lounge va fi una memorabilă.

Situat în prestigiosul Radisson Blu Hotel, restaurantul nostru aduce mândria și tradiția Asiei în România. Așadar, luați betisoanele și pregătiți-vă să savurați combinația perfectă dintre pește proaspăt și orez fin gătit la Ginger Sushi Bar & Lounge!

Vezi Certificat Clasificare

Formular de contact